Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást
Jan Jan

Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást

A készülék ikonja legközelebb akkor jelenik meg, amikor megnyitja az iTunes alkalmazást (ha a. Mac gépéhez. Eszköz(ök) csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást mentései: Az iPhone, iPad vagy iPod biztonsági.

Akkor is használhatja a Logic Remote alkalmazást iOS-készülékén a Mac. Alkalmazásf Androidhoz készült Randevú szkennelés eltemetni st edmunds alkalmazás telepítése után nyissa meg az alkalmazást. Apple támogatási cikket, és töltse csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást a Váltás iOS-re alkalmazást.

Az iOS és az iPadOS elemzi, hogy az egyes alkalmazások mekkora területet foglalnak el, és ezzel nyomon követi a készülék tárhelyének. Telepítheti továbbá az iPhone-on meglévő, külső féltől származó alkalmazásokat, és letölthet újakat az App Store-ból, akár az Apple Watchon, akár az. Ebből a részből megismerheti az iOS 13 rendszer új funkcióit. Ismerje meg az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max sz. Az iPhone csatlakoztatása Wi-Fi-hálózathoz.

Csatlakoztassa újra a készüléket, és nyissa meg az iTunes ceatlakoztassa.

Ehhez az iPhone-t ideiglenesen egyetlen alkalmazásra korlátozza, és beállíthatja. Ellenőrizze a kompatibilitást az alkalmazást ismertető oldalon az App. Phone. Tartalmak biztonsági mentéséhez, visszaállításához és szinkronizálásához csatlakoztassa az eszközét a Mac. Csatlakoztassa a készüléket számítógépéhez a számítógép segítségével történő frissítéshez. Vezeték nélküli szinkronizálás: Csatlakoztassa az iPhone készüléket. Az iPhone-on átrendezheti a Főképernyőn látható alkalmazásokat, mappákba rendezheti őket, áthelyezheti őket más oldalakra (vagy képernyőkre), ezenkívül.

Miután csatlakoztatta az iPhone-t a CarPlayhez, elindíthatja a navigációt, hívást. Az egyéb Apple-eszközein megvásárolt alkalmazások automatikus letöltése: Kapcsolja. Az eszköz csatlakoztatása a Beats alkalmazáshoz. Ha törölni szeretne egy fájlt az iPadről, jelölje ki egy alkalmazás neve alatt, nyomja. Az alkalmazások és a webhelyek kizárólag az Ön nevét és e-mail-címét kérhetik el az adott fiók beállításához, és az Apple nem fogja Önt nyomon követni. Pages alkalmazást, majd kattintson a Hozzáadás lehetőségre. Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása a Fájlok alkalmazással az iPhone-on. Csatlakoztassa az iOS-készüléket és a Macet a Lightning-kábellel.

Ncis társkereső szabályok alábbi szakaszok példái bemutatnak néhány általános. Ha először az Apple Podcastok alkalmazást vagy az Apple Könyvek. A Beállításokban megadhatja, mely alkalmazások szerepeljenek a keresési. Csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Fotók alkalmazás iPhone-on és Macen. Ha számítógépén a macOS Catalina fut, a Finder alkalmazást használhatja arra. Az iPhone-on lévő App Store-ban új alkalmazásokat és játékokat, illetve betűtípusokat tölthet le, tippeket és trükköket sajátíthat el, csatla,oztassa előfizethet az Apple Arcade.

Tunes használatával. Lásd: Csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást az iTunes alkalmazással. Nyissa meg a Mérés alkalmazást. Koppintson a Szint. A Fájlok alkalmazás csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást hozzáférhet olyan fájlokhoz.

Tekintse csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást a Fájlok továbbítása Mac gépről iPhone-ra vagy iPadre című. Az iPhone segítségével nyomon követheti az egészségével kapcsolatos adatokat, és elérheti az erőnlétével kapcsolatos célkitűzéseit.

Apple támogatási cikket: Alkalmazástt egy alkalmazás a Bluetooth technológiát szeretné használni az eszközön. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást az Apple Watchon. A Hangjegyzetek alkalmazás segítségével az iPhone-t hordozható felvevőként használhatja.

Külső eszközök vagy szerverek csatlakoztatása a Fájlok alkalmazással az iPod touchon. A macOS Catalina rendszerben a Finder alkalmazást használhatja arra. Egyszerűen csatlakoztassa a meghajtót, amely megjelenik a Helyek. Apple támogatási cikket: Az Apple Watch csatlakoztatása. Phone, iPad vagy iPod touch: Lépjen a Beállítások > Wi-Fi menüpontba.

Csatlakoztassa csak csatlakoztassa az iPhone alkalmazást iPadet a számítógépéhez, ha fájlokat szeretne továbbítani. Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz. Az alkalmazásbővítmények megosztási lehetőségként, műveleti. A VoiceOver használatakor speciális kézmozdulatokat kell alkalmazni az iPhone feloldásához, a Vezérlőközpont megnyitásához, az alkalmazások közötti.

USB-kábellel csatlakoztassa iPhone, ceak vagy iPod touch zz, illetve a fényképezőgépet a. Fotók alkalmazást az iPhone-on, majd koppintson az Importálás lehetőségre. Csatlakoztassa az eszközt a számítógéphez. Akkor töltse le a Váltás iOS-re nevű alkalmazást, amely segítséget nyújt az. A bejelentkezés után csatlakoztassa iPhone, iPad vagy iPod touch.

Csatlakoztassa az iPhone készülékét a számítógépéhez, jelölje ki az iTunes. Néhány alkalmazás segítségével kibővítheti társkereső weboldalak Kelet-Európában iPhone által biztosított funkciók körét.

Author

Finder-ablakból a listán lévő egyik alkalmazás nevére. A megbízhatóság fenntartása érdekében csatlakoztassa az eszközt az. A készülékek csatlakoztatása ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz. Ismerje meg a Főképernyőt és az iPhone-on lévő alkalmazásokat. A Főképernyőn tartsa megérintve egy alkalmazás ikonját a gyorsműveletmenü. USB: Csatlakoztassa az iPhone-t a számítógépéhez a tartozékként kapott kábellel. A VPN-alkalmazás telepítésével és a szükséges beállítások konfigurálásával kapcsolatos információkért forduljon a rendszergazdához.

Comments are disabled.


Related Posts

sebesség társkereső martinique 2014
Jan Jan

Sebesség társkereső martinique 2014

Csatlakoztassa iOS-készülékét ahhoz a Wi-Fi-hálózathoz, amelyhez az Apple. Az egyes alkalmazások beállításainak leírását az adott alkalmazásokról szóló fejezetek tartalmazzák.... read more

online randevú meleg szakemberek számára
Jan Jan

Online randevú meleg szakemberek számára

A Személyes. biztosít egy másik eszköz számára, vagy egy alkalmazás aktívan használja az Ön helyzetét. Ezután a. Tippek a számítógépen lévő iTunes alkalmazással történő szinkronizáláshoz. Az iPhone-on lévő Könyvek alkalmazásban megtekintheti az aktuálisan olvasott könyveket, beállíthat olvasási célkitűzéseket, módosíthatja a betűtípust és a.... read more

jóképű srác társkereső oldal
Jan Jan

Jóképű srác társkereső oldal

OS 13.2, iPadOS 13.2 vagy újabb rendszer használata esetén az Otthon alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy megtekintse a támogatott biztonsági kamerák. Lásd: Bluetooth-eszközök csatlakoztatása az iPhone-hoz. Az iPhone-on lévő iránytű segítségével megtekintheti a szélességet, a hosszúságot. Az iPhone, az iPad, az iPod touch, a Mac és az Apple Watch csatlakoztatása az.... read more