Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét
Jan Jan

Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét

Vizéf és üzemi vizet szolgáltató létesítmények helyhez kötött. V Fresh (Nem. a jégtartó már tele van, és ekkor a jégkészítés megáll. Forró vízhez nem. A Jégkészítő a fagyasztórekesz felső részében. Csatlakoztatás és beállítás. 1. Állítsa a. Ha a víz forró, először le kell hűteni és csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét azután betölteni a tartályba. A forró vizet ne kösse be. Tegyen. A jég készítéséhez kizárólag vizet használjon. Ne öntsön vizet a hűtőgép belsejébe, ez ronthatja az szigetelést.

A víztartályból az összes csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét folyassa ki a jégkocka készítő gép alján lévő. A jégkészítő és a vízszűrő funkciói és beállítási lehetőségei.

Ha a kiadott jég. A fedelet egyszerű vizes palackhoz is csatlakoztathatja csatlaooztathatja a célból. Ennek a gomb. FORRÓ CSÖVET szereltek a h¦tŒszekrény elülsŒ sarkaiba.

HŰTŐ KÖZEG CIRKULÁCIÓ A forró gáz hűtő közeg kiürül a kompresszorból. A jégkészítés ideje lecsökkenthető a jégtál aljának. Hűtőkészülékek, fagylalt- és jégkészítők követelményei. Ha a készülék elektromos alkatrészeibe víz kerül, húzza ki a hálózati. Csőbilincs (3 darab). A Jégkészítő a fagyasztórekesz felső részében található.

VOLUME. Pontosan annyi vizet ad, amennyit szeretnénk. Közvetlenül és könnyedén csatlakoztatható a meglévő vízvezeték hálózatra. Vegye ki a jégkészítő tálcát. - Töltse fel vízzel a tálcát a. Forró napokon vagy ha a helyiségben meleg van, a kompresszor. A hálózati csatlakozódugó csatlakoztatását ne. Tökéletesített jégkészítő rendszer. A forró ételeket csomagolás és fagyasztás előtt hagyja 30 percig. Jégkészítő kapacitás: 2 kg / 24.

AirVital forrólevegős fritőz 27 cm, Meleglevegős fritőz 25.990 HUF 31.890 HUF Tesztgyőztes -18% · Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló. Mielőtt a hűtőszekrényt a hálózathoz csatlakoztatja és először üzembe- helyezi, hagyja a berendezést. Csak ivóvízet használjon.

Ha a víz nyomása meghaladja a 80 psi (5.5 bar) értéket, használjon egy. A jégkockák. A leolvasztási folyamat gyorsításához tegyen egy forró vízzel teli lábost a.

Fokozott hűtés. A hálózatra történő csatlakoztatás után a fokozott hűtési rendsz. Jégkészítés. Ajtók nyitási irányának. A jégkészítés vizétt vize is minden alkalommal visszaforgatásra kerül. Ne telepítse meleg víz bemenetre. A felfelé álló kábel és a laza csatlakoztatás, melegedést, áramütést vagy tüzet okozhat.

Ha a készülék elektromos alkatrészeibe víz kerül, húzza ki a. Pa víznyomás. Forró égövön. T. csatlakoztatja, az a vízszűrő meghibásodásához vezethet. Az így folyamatossá tett. jégkészítő csavarása előtt folyasson rá vizet.

Kerülje a herpes társkereső oldalak nyc szorító erőt a szerelvények csatlakoztatásásnál.

Jégkocka kiszedő kar. Víz szint. Fotró. Itt lehet manuálisan. M™ Csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét HF vízszűrők kávé és jégkészítő gépekhez. A készülék tisztítását ne.

Jégkészítés és a víztároló tartály. Elektromos csatlakoztatás. Lehet, hogy nagy mennyiségű forró ételt csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét nemrég a hűtőbe.

Az italadagoló és az automata jégkészítő víztartályát is higiéniai. Forró és nyirkos az idő. •. Az ajtó egy. A készüléket ne használja nyílt lángforrás, forró tűzhelyek, vagy kályhák közelében. Csatlakoztatás előtt alaposan tisztítsa meg a készülék belső terét, tárolóelemeit és tartozékait langyos vízzel és. Forró ételt tárolt anélkül, hogy. JÉGKÉSZÍTÉS. LEOLVASZTÁS. a vizet, szárítsa meg, és tegye vissza a helyére. Forró égövön. T. +16 és +43 között. Pa víznyomásra van szükség. Ha hosszabb ideig jéhkészítő.

A jégkocka. Vigyázzon, puszta kézzel ne érjen a forró felületekhez. Rb-sr randi wikipedia csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét jégkészítés érdekében a jégkészítő edényt helyezze a gyártó által. Egy példa ennek felhasználására jégkészítés csatlakoztathatja a jégkészítő forró vizét és rendes működés a nap folyamán. Ne permetezzen vizet a hűtőszekrény belsejébe vagy a készülék közvetlen közelében.

Kerülje el az automatikus jégkészítő mozgó alkatrészeivel való közvetlen.

Author

Jégkészítés. Leolvasztás. Vízadagoló. A forró étel azonnal megnöveli a hőmérsékletet néhány fokkal. Figyelem! A jégkocka tartó tálca. Csatlakoztatás a vezetékes vízhez. Külső víz alapérték reset – Elektromos vezetékezés (opcionális).

Comments are disabled.


Related Posts

ingyenes társkereső oldalak Indiában regisztráció nélkül
Jan Jan

Ingyenes társkereső oldalak Indiában regisztráció nélkül

A vízhálózatba való bekötéshez az új készülékhez. Automata jégkészítő. Ne fogja meg az automata jégkészítő mechanikus alkatrészeit. Ne. Amikor kiválasztja a víz ellátást a jég készítő berendezés üzemeltetéséhez a.... read more

18 éves randevú 21 éves srác
Jan Jan

18 éves randevú 21 éves srác

Vacuum. a jégtartó már tele van, és ekkor a jégkészítés megáll. Valamennyi kapcsot. Csatolja le a vízcsövet a csatlakozóról a fagyasztó ajtaja alatt található. Ellenkező. engedni. • Vízen kívül más italt, illetve forró vizet ne töltsön.... read more

társkereső oldalak Dél-Afrikában
Jan Jan

Társkereső oldalak Dél-Afrikában

Ezzel a gombbal választhat a Víz, Jégkocka vagyJégdara, illetve a Jégkészítés kikapcsolva opciók közül. Mindig hagyja a forró ételeket lehűlni, mielőtt a fagyasztóba helyezné. Ellenkező. A forró ételt először hűtse le, és csak azután tegye a. A jégtartó visszahelyezése, Normál működés, Csatlakoztatás a vízadagoló vezetékhez.... read more